Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Rozbité dveře

CHOMUTOV - Mladík do nich udeřil ramenem, Plechovka s penězi...... 

Ramenem do dveří

V Klášterci nad Ohří kdosi poškodil v dubnu letošního roku vstupní dveře do domu.  Policisté zjistili, že uvedené jednání má na svědomí teprve 16letý místní obyvatel. Úmyslně do dveří zatlačil ramenem a tím měl rozbít skleněnou výplň dveří. Společenství vlastníků jednotek za opravu zaplatilo více než 5 tisíc korun. Skutek policisté vyšetřují jako trestný čin poškození cizí věci.

Plechovka s penězi

Policisté v Kadani vyšetřovali od konce října nahlášenou krádež hotovosti. Muž vypověděl, že  necelých 6 tisíc korun si uložil do plechovky od nápoje a tu nechal v místnosti rodinného domu. Plechovka zmizela. O několik dní  později přišel na útvar policie oznamovatel znovu a uvedl, že plechovku našel zapadlou mezi věcmi, hotovost nechyběla. Z uvedeného důvodu mohli policisté vyšetřování krádeže  odložit.

Skočil na kapotu auta

26letý muž z okresního města se bude zodpovídat hned ze dvou trestných činů. Výtržnictví a poškození cizí věci se dopustit tím, že v neděli večer měl úmyslně skočit na kapotu osobního vozidla, které nechal majitel zaparkované v ulici Skalková. Tímto jednáním způsobil promáčkliny na kapotě, škoda byla odhadnuta na 20 tisíc korun. Následně provedená dechová zkouška prokázala, že jednal pod vlivem alkoholu, nadýchal přes dvě promile. Co bylo příčinou uvedeného jednání, vyšetřují chomutovští policisté.

Zima se blíží

V pondělí přijali policisté ve Vejprtech oznámení o krádeži dřeva. Zástupce poškozené firmy uvedl, že z lesního úseku v katastru obce Kryštofovy Hamry zmizela dřevní hmota. Břízu a modřín kdosi na místě pořezal, naložil a odvezl na dosud neznámé místo. Poškozená firma vyčíslila škodu na 6200 korun.

13.listopadu  2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem