Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Rozchod neunesl

MOST - Napadl novou známost své bývalé přítelkyně a způsobil mu zlomeninu; Vymyslel si šest lupičů 

Partnerský rozchod zřejmě neunesl 21letý muž z Mostu. Ten své emoce řešil dost neobvyklým způsobem. Když potkal svoji bývalou přítelkyní s jejím novým druhem u jednoho mosteckého supermarketu v pátek odpoledne, neudržel vztek a muže bezdůvodně fyzicky napadl. Nejprve ho strhl na zem a poté ho několikrát udeřil pěstí do obličeje a pak přidal i pár kopanců. Poté z místa odešel do svého bydliště. Napadený muž však díky jeho ranám a kopancům skončil se zlomeninou v mostecké nemocnici, kde je nyní hospitalizován. Policejní komisař pachatele obvinil z trestného činu ublížení na zdraví a stíhá ho na svobodě.

Aby nelhal doma, lhal na policii
Od 14 ledna pátrali mostečtí kriminalisté po 6 neznámých pachatelích, kteří měli ten den v nočních hodinách kolem půlnoci poblíž mostecké restaurace na Pekárně přepadnout 23letého muže z Mostu, který se vracel domů. Lupiči prý poškozenému stříkli do obličeje kasr a poté mu prohledali kapsy u kalhot. Z nich odcizili doklady a peněženku s finančním obnosem ve výši osmi tisíc korun. Poškozený pak na policejním oddělení loupež ohlásil. Provedeným šetřením a výslechy poškozeného policie zjistila, že k loupeži vůbec nedošlo. Oznamovatel si ji vymyslel proto, že neměl peníze, které měl dát rodičům na nájem. Penězi prý musel splatit svůj dluh, proto se uchýlil ke lži. Kriminalisté šetření ukončili a případ odložili. 

Kino má teď doma
Nevítaného vetřelce zaznamenal majitel rodinného domku v mostecké části Žatecká. Lapka se vloupal do domu minulý týden v denních hodinách. Dovnitř se dostal po násilném otevření dveří. V jednom z pokojů objevil sestavu domácího kina, kterou s sebou odnesl. Poškozenému krádeží vloupáním vznikla škoda ve výši třinácti tisíc korun. Případ krádeže nyní šetří mostečtí policisté a po neznámém pachateli pátrají.

Lapka v plném autobusu uspěl
Profesionálně si počínal kapesní zloděj, který cestoval v plném v autobuse číslo 30 od nádraží ČD k nákupnímu centru Jalta v Mostě. Lapka během jízdy okradl cestující dívku, která jela ve čtvrtek ráno touto linkou do školy a z kapsy bundy jí odcizil mobilní telefon. Okradená odhadla vzniklou škodu na částku pěti tisíc korun. Případ krádeže na osobě vyšetřují policisté mosteckého obvodního oddělení.

Dveře nezavíraly, zloděj toho využil
Otevřených dveří využil zatím neznámý poberta, který se dostal do obytného domu díky poškození elektronického uzavírače. Lapka minulý týden prošel patra domu v mostecké části za hotelem Domino a v posledním patře našel několik párů dětské a pánské obuvi, které si s sebou odnesl. Poškozený majitel vyčíslil škodu na třináct tisíc korun. Případ krádeže šetří mostecká policie.

Ze sklepů zmizely lyže a rybářské pruty
Do mosteckých sklepů v ulici K. H. Máchy a Moskevská zavítal zloděj. Ten se v nočních hodinách ze soboty na neděli vloupal do kočárkárny. Z ní odnesl sportovní vybavení a svářečku. Celkem zanechal škodu ve výši 40 tisíc korun. Možná stejný zloděj v sousední ulici vnikl násilím do suterénu domu. Z jedné místnosti tam odcizil rybářské pruty a další vybavení pro rybáře. Poškozený odhadl škodu ve výši dvaceti tisíc korun. Oba případy nyní vyšetřují policisté z Mostu.

Most 26 ledna 2010

 

vytisknout  e-mailem