Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Rozdávali rány

CHOMUTOV - Incident v centru města řeší policie, Pozitivní test, Nadával přítomným .... 

Rozdávali rány

Policejní hlídka zadržela dva obyvatele okresního města ve věku 33 let. Během sobotní noci postupně napadli pěstí v centru tři další muže. Kromě ran došlo i ke škodě na majetku, kdy jednomu z poškozených roztrhli tričko a rozbili značkové sluneční brýle.  Škoda byla vyčíslena na 4500 korun. Oba muži jsou podezřelí z výtržnictví. 

Pozitivní test

Na průtahové komunikaci sídliště Písečná projížděl v neděli v nočních hodinách s vozidlem 29letý muž z Hrušovan. Byl podroben orientačnímu testu na přítomnost návykových látek. Ten byl pozitivní na látku cannabis. Muž byl zadržen a následoval   odběr krve. O dalším bude rozhodnuto na základě zaslaných výsledků. Nadále vyšetřují chomutovští policisté.  

Nadával přítomným

V pondělí zasahovala hlídka chomutovských policistů v obchodním centru ve městě. 54letý muž vulgárními výrazy slovně napadal zákazníky i personál jednoho z obchodů. Nereagoval na výzvu, aby přestal nadávat a z místa odešel. Policisté provedli u muže dechovou zkoušku, při které nadýchal 2,52 promile. Uvedené jednání vyhodnotili jako výtržnictví, vyšetřování je vedeno na svobodě.

Napadení před barem

51letý muž z okresního města je podezřelý nejen z výtržnictví, ale i z ublížení na zdraví. Před barem v ulici Holešická se totiž v pondělí pohádal s dalším mužem a pak došlo i na rány. Zraněný musel vyhledat lékařské ošetření. Co bylo příčinou uvedeného jednání, nyní vyšetřují policisté z okresního města.

Zloděj ve škole

Neznámý zloděj vnikl během noci z pondělí na úterý do budovy základní školy na chomutovském sídlišti. Z kabinetů školy zmizely celkem tři notebooky. Celková škoda se vyšplhala na 43 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z krádeže a poškození cizí věci.

14. září 2016

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tle. 974 433 207

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem