Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Rozmanitost odcizených věcí

Mědí počínaje, babetou konče... 

Cíle osob páchajících majetkovou trestnou činnost jsou vskutku nepřeberné. Na obvodním oddělení 1 Policie České republiky v Hradci Králové je v poslední době evidována řada deliktů, při kterých došlo k odcizení netradičních věcí a předmětů. Níže uvedený výpis skutků toto deklaruje:

Neznámý pachatel odcizil z chodby zdravotnického zařízení volně stojící výrobník čerstvé a sodové vody, čímž způsobil škodu ve výši převyšující 18.000 Kč.

Neznámý pachatel se přesně nezjištěným způsobem zmocnil mopedu značky Babeta. Škoda byla poškozeným vyčíslena na 5.000 Kč.

Neznámý pachatel na prodejní ploše obchodního domu s nábytkem odmontoval sklokeramickou varnou dvouplotnovou desku z pracovní desky kuchyňské linky. Tímto jednáním způsobil škodu v prodejní hodnotě 12.000 Kč.

Neznámý pachatel odcizil z parkoviště nepojízdné vozidlo Ford Tranzit ku škodě poškozeného 25.000 Kč.

Neznámý pachatel vnikl po vypáčení mříží do skladu firmy, odkud následně odcizil 800 kilogramů mědi. Škoda byla předběžně vyčíslena na 80.000 Kč.

Nelze nepodotknout, že k těmto činům došlo v průběhu pouhých dvou dnů na jednom služebním obvodě Hradce Králové, přičemž zde není obsažena řada dalších deliktů z daného období.
prap. Josef Potůček
2. srpna 2010

vytisknout  e-mailem