Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Rozpory s nožem v ruce

Z trestného činu násilí proti skupině obyvatel a proti jednotlivci a z výtržnictví je podezřelý 30letý muž z Českokrumlovska.  

Podezřelý v neděli 30. listopadu 2008, po slovní rozepři před bytovým domem v obci Černá v Pošumaví, za pomoci odlamovacího tzv. kobercového nože, za přítomnosti tří svědků, vyhrožoval újmou na zdraví 23letému muži. K fyzickému napadení nedošlo. Podezřelý však poté, v bytě 40leté ženy, kam byl vpuštěn na návštěvu ohledně výchovy společného dítěte, za přítomnosti svědka, po slovní rozepři tuto ženu napadl, a to tak, že ji chytil pod krkem a při tomto držel v ruce kuchyňský nůž a vyhrožoval jí zabitím.

Uvedené jednání za užití nožů u obou poškozených vyvolalo důvodné obavy, že tyto výhružky budou ze strany podezřelého uskutečněny, proto celý incident ohlásili hornoplánským policistům. Ti oba nože zajistili v bytě poškozené, provedli šetření, vyslechli svědky a poškozené a po souhlasu družky podezřelého násilníka muži předali záznam o sdělení podezření ze shora uvedených trestných činů.

 

nprap. Bc. Michaela Hončíková  (pcrckpis@mvcr.cz)

 

 

vytisknout  e-mailem