Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Rozsáhlá dopravní akce s organizací TISPOL

KLADENSKO - Kladenští policisté se zapojili do celorepublikové dopravní akce. 

Kladenští policisté se zapojili i tentokrát do celorepublikové dopravní akce s organizací TISPOL, která probíhá v tomto týdnu od 6. do 12. června 2016 po celém území České republiky. Rozsáhlá dopravní akce je v těchto dnech zaměřená především na kontrolu dodržování zákazu požívání alkoholických nápojů a jiných návykových látek řidiči dopravních prostředků před jízdou a i v průběhu jízdy.

Při kontrolní činnosti budou policisté samozřejmě dohlížet na dodržování pravidel silničních provozu a zároveň budou provádět kontroly po odcizených vozidlech, věcech a pátrání po osobách. Jedním z cílů celého dopravního opatření je vymýtit u řidičů před usednutím za volant alkohol a drogy. Hlavním úkolem je zejména snížit počet dopravních nehod a přestupků na pozemních komunikacích.

Dopravní akce s organizací TISPOL  se uskuteční v kladenském okrese ve třech dnech.  Prvním dnem, kdy se kladenští policisté  zapojili do tohoto dopravního opatření  bylo úterý 7. června 2016.  Dále policisté budou provádět kontrolní činnost a dohled nad plynulostí v silničním provozu na vytipovaných stanovištích po celém území kladenského okresu a v různém časovém rozmezí.

Kompletní vyhodnocení této celorepublikové dopravní akce s organizací TISPOL bude zveřejněno začátkem příštího týdne.

 

 

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

8.června 2016

vytisknout  e-mailem