Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Rozvzpomněl se až na policejní stanici

DĚČÍN - Kápl božskou; Nesplnila slib; Pouliční umělec; Středeční překvapení  

Kápl božskou
 
HŘENSKO – Začátkem května tohoto roku se v restauraci na Mezné ztrácet věci, posléze i finanční hotovost. Jak se později ukázalo, devatenácti a půl tisícovou škodu měl na svědomí jeden ze zaměstnanců, který v současné chvíli již čelí sdělenému podezření z přečinu krádeže, za což mu hrozí trest odnětím svobody až na dva roky.
 
Nesplnila slib
 
DĚČÍN - Předmětem zájmu se stala Škoda Felicie. Tu se rozhodl její původní majitel přenechat za patnáct tisíc korun řidičce z české Lípy. Kupující složila patnáctého února 2012 zálohu šesti tisíc korun se slovy, že zbytek doplatí v příštích dnech. To se ovšem nestalo, a tak dnes kromě dluhu čelí i sdělení podezření z přečinu podvodu, za což trestní zákoník nabízí hned několik trestů v podobě zákazu činnosti, propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty a v neposlední řadě až dvouletý pobyt za mřížemi.
 
Pouliční umělec
 
DĚČÍN - Ve středu 22.8.2012 přijali policisté z místního obvodního oddělení oznámení poškození objektu na Teplické ulici v děčínském Bynově. Fasáda bývalého nákupního střediska Dukla byla společně s garážovými dveřmi postříkána barvou v době mezi únorem a srpnem letošního roku. Pětatřiceti tisícovou škodu v těchto dnech šetří strážci zákona z Tržní ulice. Kdo vězí za pooškozením cizí věci ukáže čas.
 
Středeční překvapení
 
DĚČÍN - Známé děčínské zahradnictví nedaleko křešických loděnic navštívil v noci z úterý na středu 22.8.2012 nevítaný host. Po sobě zanechal pětitisícovou škodu a chybějící pletivo s železnými sloupky.  Případ zmizení oplocení šetří Železniční oddělení policie Děčín.
 
 
 Děčín, 23. srpna 2012
 
nprap. Petra Trypesová
Preventivně informační skupina Děčín
Tel.: 974 432 207, 724 156 293
E-mail : pisdc@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem