Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Rumburští kriminalité bodovali

DĚČÍN - I na vršcích se podařilo polisitům chytit zloděje série vloupání + další info 

Rumburští kriminalisté bodovali
 
VARSNDORF – Třiadvacátého července letošního roku odstartoval sérii vloupání do objektů ve varsndorfském okolí. Jeho cílem se stala šatna hokejistů, prodejní stánek, kiosek fotbalistů, autobus turistů, obchod s potravinami i školní zařízení. Všude, kam zavítal, po sobě nechal nějakou škodu. Odněkud si sebou i něco odnesl. Kam se nemohl dostat, zařízení poškodil. Rumburští kriminalisté si posvítili na všechny detaily případů a výsledkem bylo zadržení podezřelého čtyřiadvacetiletého muže z místního prostředí, který již v tuto chvíli čelí obvinění z přečinů krádeže a poškození cizí věci. Celková škoda se vyšplhala k padesáti tisícům českých korun.
 
Srnci pod můstkem
 
VELKÝ ŠENOV – V katastru obce Vilémov zřejmě řádil pytlák. V úterý čtrnáctého srpna se na louce pod bývalým skokanským můstkem objevili dva kusy srnčí zvěře. Kdo a proč je skolil  vyšetřují v tuto chvíli již velkošenovičtí policisté. Myslivci vyčíslili škodu na osmnáct tisíc českých korun.
 
Chybějící alimenty
 
DĚČÍN – Deset tisíc korun českých má trojnásobný otec skládat každý měsíc k rukám matky svých dětí. Neskládá, a tak se jeho bývalá partnerka rozhodla ohlásit tuto skutečnost na policii. Zanedbání otcovy zákonné povinnosti prošetřují policisté z místního obvodního oddělení. Dluh na výživném do této chvíle činí 61.000,- Kč
 
 
Děčín, 15. srpna 2012
 
nprap. Petra Trypesová
Preventivně informační skupina Děčín
Tel.: 974 432 207, 724 156 293
E-mail : pisdc@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem