Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Různé krádeže

Bruntál - odcizená zelenina, jízdní kolo..... 

Ze skleníku odcizil rajčata, papriky i okurky

V době od 24. do 25. 5. 2018 v Břidličné v zahrádkářské kolonii na ulici Nerudova vnikl pachatel nejprve do chatky, kde odcizil kotoučovou pilu a drobné mince. Poté poškodil v dalších zahrádkách ještě zajištění dvou skleníků a z jednoho odcizil rajčata, papriky a okurky. Celková škoda majitelům vznikla ve výši nejméně 3 150 korun. Rýmařovští policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu krádeže a porušování domovní svobody.

Munice byla v areálu sběrných surovin

Policisté přijali tento týden oznámení o nálezu munice v jednom z areálů sběrných surovin v Krnově. Munici nalezl pracovník při třídících pracích. Policisté místo zajistili a zjistili, že se jedná o ruční obranný granát. Policejní pyrotechnik z expozitury Frýdek Místek si následně munici převzal k likvidaci.

Sprejerství

Bruntálští policisté přijali ve čtvrtek 28. 6. 2018 oznámení o poškození fasády řadových garáží na ulici České armády v Bruntále. Prozatím neznámý pachatel v době od 21. do 28. 6. 2018 postříkal sprejem barvy bílé a zelené třináct garáží a to různými nápisy. Bruntálští policisté případ prověřují jako podezření z přečinu poškození cizí věci, za což trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až do výše jednoho roku.

Policisté přivítají informace od případných svědků, kteří si mohli povšimnout tohoto protiprávního jednání, ať je kontaktují na tel. čísle 974 731 651 nebo přímo na obvodním oddělení na ulici Sladovnická.

Krádež jízdního kola

Dne 27. 6. 2018 v Krnově vnikl pachatel na pozemek rodinného domu na ulici Rooseveltova a odcizil zajištěné pánské horské jízdní kolo GT Avalanche. Majiteli způsobil škodu ve výši 9 500 korun. Krnovští policisté případ prověřují jako podezření z přečinu krádeže a porušování domovní svobody.

Odcizený vibrační pěch

Dne 28. 6. 2018 v době od 11:30 do 13:30 hodin v Karlovicích na travnaté ploše u hlavní komunikace, poblíž zastávky zemský dům, odcizil prozatím neznámý pachatel vibrační pěch zn. DYNAPAC LT 62 červené barvy. Stroj byl uložen na korbě nákladního vozidla Ford. Způsobená škoda činí 24 500 korun.

Žádáme svědky, kteří se ve výše uvedené době nacházeli na místě události či místem projížděli a mají ve vozidlech kameru se záznamem, ať kontaktují vrbenské policisty na tel. čísle 974 731 761.

komisař por. Bc. Pavla Jiroušková

29. 6. 2018

vytisknout  e-mailem