Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Rvačky se nevyplácí

TEPLICE - Tři muži, kteří se poprali na diskotéce byli obviněni + další zprávy. 

Za rvačku mohou jít za mříže
     Z trestných činů výtržnictví, rvačky a ublížení na zdraví byli obviněni 3 muži, kteří začátkem ledna letošního roku napadli na diskotéce v Bílině poškozeného. Nejenže se napadení a výtržnosti dopustili na místě přístupném veřejnosti, ale při rvačce poškodili stoly, židle a sklenice, čímž způsobili škodu 1 600 korun. Když se je další hosté snažili uklidnit, byli třemi agresivními muži také napadeni. Za jejich lednové extempore je může soudce poslat až na tři roky za mříže.
 
Vloupal se do tří aut
     Tři vloupání do motorových vozidel prokázali kriminalisté 47letému muži, který kradl na území Teplic. Předmětem jeho zájmu byla především autorádia, celková škoda, kterou způsobil, činí téměř 13 tisíc korun. Za majetkovou trestnou činnost již byl v posledních letech odsouzen, proto mu nyní hrozí až tříletý pobyt ve vězení.
 
Zloděj železa dopaden
     Podezření z trestného činu krádeže sdělili policisté 44letému muži, který začátkem března odcizil v katastru obce Bílina dvě sedmimetrové železné traverzy. Hodnota byla poškozenou firmou vyčíslena na 14 tisíc korun.
 
Vloupání se nezdařilo
     Do bývalého hotelu se pokusili v Teplicích vloupat dva muži. Jednoho z nich zadrželi policisté přímo na místě a následně mu sdělili podezření z trestného činu krádeže ve stadiu pokusu. Druhý pachatel z místa činu uprchl, ale jeho totožnost již strážci zákona znají a jeho dopadení je tak otázkou času.
 
 
Teplice 14. 4. 2010

vytisknout  e-mailem