Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Rybář přišel o loď

MOST - Někdo ji ukradl o vánocích; Muži kradli bojóny i čokoládová vejce. 

 Zřejmě o vánoční dobu neznámý poberta zavítal k rybníku Nová voda mezi obcemi Horní Jiřetín a Záluží. Našel tam plechovou rybářskou loď, která byla ukotvena a uvnitř měla uložena dvě vesla. Podnikavec loď v hodnotě 15 tisíc korun odcizil. Ještě před Štědrým dnem loďka byla na vodní hladině. Krádež lodě poškozený majitel zjistil o víkendu a ohlásil ji litvínovské policii.


 

Jeden muž ukradl 90 bujónů, druhý 200 čokoládových vajíček

Téměř denně mostecká policie řeší krádeže v obchodech. Hned po vánocích kradli dva muži v supermarketech v Mostě a Litvínově. Dvaadvacetiletý muž z Žatce v Mostě odcizil 91 balíčků bujónů firmy Masox, které si ukryl pod bundu. Byl odhalen a skončil na policii. Protože byl již trestán, odešel se záznamem o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Stejně dopadl i 57letý cizinec, který v Litvínovském obchodě ukradl 205 kusů Kinder vajíček za 5 100 korun. Ostraha lapku zadržela a předala policii.


 

Během chvilky přišla o kabelku, policie lapku vypátrala

Mostečtí kriminalisté odhalili pachatele, který se v Mostě vloupal do dvou motorových vozidel. U jedné základní školy vnikl v polední době do auta, jehož majitelka auto opustila na 15 minut. Ve vozidle si však ponechala kabelku a přišla o ni. V ní poškozená měla mobil, finanční hotovost, klíče, osobní doklady a platební karty. Policie zajistila jen odcizený mobil. Muž ve věku 26 let z Mostu má mít na svědomí i vloupání do škodovky, kam vnikl v Mostě násilím, ale nic neodcizil. Zřejmě lapku někdo vyrušil a on raději utekl. Vozidlo však poškodil. Policie Mostečana obvinila z přečinu krádeže vloupáním a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.


 

Lapka ukradl z auta školní batoh

Litvínovští policisté objasnili případ krádeže vloupáním z osobního vozidla, který se stal na parkovišti v Litvínově u jednoho supermarketu. Muž ve věku 24let měl do zaparkovaného vozu vniknout v podvečerních hodinách a odcizit z něj školní batoh. V něm byly peníze, učebnice pro pátou třídu, bačkory a mobilní telefon. Mobil policisté zajistili, kde skončily další věci, muž neuvedl. Policisté mladého muže obvinili z přečinu krádeže vloupáním a stíhají ho na svobodě.


 

nprap. Ludmila Světláková

Most 31. prosince 2013

vytisknout  e-mailem