Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Host, kterého nikdo nezval

RYCHNOVSKO – Kriminalisté objasnili další majetkovou trestnou činnost. 

Rychnovští policisté v těchto dnech zadrželi šestatřicetiletého muže, který měl páchat rozsáhlou majetkovou trestnou činnost, spočívající ve vniknutí do zahradních chat, výrobních hal, bytů, domů či vozidel, odkud měl krást vše, co mu přišlo pod ruce. Při jedné příležitosti měl dokonce vniknout do areálu penzionu a z nezajištěného zahradního domku odcizit část jídla a pití svatebčanům. Muž se měl protiprávního jednání dopouštět od června do října letošního roku.

Rychnovští kriminalisté ve spolupráci s obvodními odděleními Rychnov nad Kněžnou a Hradec Králové shromažďovali informace a po jejich průběžném vyhodnocování se rozhodli několikanásobného recidivistu zadržet. Po provedení nezbytných procesních úkonů skončil v policejní cele a následně byl poslán do vazební věznice.

Celková způsobená škoda dosahuje bezmála 60 tisíc korun. V současné době je obviněn z přečinu porušování domovní svobody, krádeže, neoprávněnému opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za což muži hrozí v případě prokázání viny až 3 roky za mřížemi.

por. Mgr. Lucie Konečná
13.10.2023, 11:00hod.

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem