Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

S autem se převrátil

MOST - Nezvládl řízení, v dechu měl alkohol; Pod rouškou tmy vykradl hospodu. 

Powerbanku v obchodě odcizil, poté ji prodal
Vyšetřovatel mostecké policie obvinil na základě výsledků šetření z přečinu krádeže 38letého muže z Mostu. Ten měl v jednom mosteckém supermarketu odcizit powerbanku. Tu si ještě v prodejně ukryl pod krabici, kterou si přinesl s sebou, poté prošel pokladnou, aniž by za zboží zaplatil. Kradl i přesto, že byl již v posledních třech letech pro majetkový delikt potrestán. Zboží v hodnotě 499 korun údajně prodal neznámé osobě. Za tuto krádež mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Policie ve věci již podala státnímu zástupci návrh na podání obžaloby.

Pod rouškou tmy se vloupal do hospody
Hamerští policisté objasnili případ vloupání do restaurace v obci na Litvínovsku. Muž ve věku 36 let z Litvínova se měl již loni vloupat za použití násilí do objektu a v něm měl odcizit finanční hotovost, desítky krabiček s cigaretami různých značek, několik lahví alkoholu i sladkých nápojů, různé druhy cukrovinek a další zboží v celkové hodnotě více než 12 tisíc korun. Muž kradl i přesto, že byl za obdobný případ odsouzen a z výkonu trestu se vrátil předloni. Policie obviněného stíhá na svobodě. Za krádež vloupáním mu nyní hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Škoda poškozením nevznikla.

Vozidlo skončilo mimo vozovku, řidič měl v dechu alkohol
Dopravní policisté včera řešili nehodu, která se stala na silnici III. třídy ve směru od obce Záluží na Komořany. V odpoledních hodinách jel řidič s osobním vozem značky Škoda a při řízení vyjel mimo komunikaci vpravo, kde přední částí auta narazil do stromu. Vozidlo bylo odhozeno na bok a několikrát se převrátilo přes střechu. Poté zůstalo stát na pravém boku. Řidič utrpěl předběžně lehké zranění. Na místě přistál vrtulník, motorista byl nakonec odvezen sanitou rychlé záchranné služby. Z důvodu přistání vrtulníku byl provoz na komunikaci na chvíli uzavřen. Řidič z Litvínova měl pozitivní dechovou zkoušku na alkohol a je podezřelý z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Hmotnou škodu hlídka odhadla na částku 100 000 korun.

Ze sklepa zmizely pneumatiky
Neznámý pachatel tento týden z neděle na pondělí vnikl v mostecké ulici Zdeňka Fibicha do domu a poté se dostal i do sklepních prostor. Tam se násilím vloupal do jedné ze sklepních kójí a z uložených věcí si vybral pneumatiky a hliníková kola. Poškozený majitel vyčíslil vzniklou škodu na částku 34 000 korun. Případem krádeže vloupáním se zabývají mostečtí policisté.

nprap. Ludmila Světláková
Most 29. ledna 2019

vytisknout  e-mailem