Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

S boxerem na ruce ho udeřil do obličeje

JABLONEC NAD NISOU - V uplynulých dnech policejní komisař zahájil trestní stíhání muže, kterého obvinil ze spáchání čtyř trestných činů. 

V uplynulých dnech komisař z Oddělení obecné kriminality v Jablonci nad Nisou zahájil trestní stíhání 29letého muže jako obviněného ze spáchání trestných činů výroba a držení předmětu k nedovolené výrobě omamné a psychotropní látky a jedu, výtržnictví, nebezpečné vyhrožování a ve stádiu pokusu i ublížení na zdraví.

Obviněný totiž v podvečer 6. ledna letošního roku byl se skupinkou několika osob na autobusovém nádraží v Jablonci nad Nisou. Krátce po půl sedmé hodině na jednom ze stanovišť zaparkoval řidič autobus. Uvedená skupinka se následně za tímto autobusem začala hlasitě dohadovat a postrkovat, přičemž některé osoby vrazily i do uvedeného autobusu. Řidič na tuto situaci reagoval tak, že je okřikl a vyzval je, aby se uklidnily a odešly. Obviněný následně k řidiči přistoupil, začal mu vyhrožovat a následně ho rukou, v které měl tzv. boxera, udeřil do obličeje. Tím mu způsobil zranění, jehož délka léčení bude teprve upřesněna.

Dále provedeným šetřením bylo zjištěno, že tento obviněný navíc od dosud přesně nezjištěné doby do listopadu loňského roku přechovával v lese nad Belgickou ulicí v Jablonci nad Nisou – Rýnovicích předměty a prekurzory určené k nedovolené výrobě psychotropní látky.

Obviněnému nyní za spáchání uvedených trestných činů hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.


18. 1. 2018
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem