Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

S vozidlem se několikrát přetočila přes střechu

RAKOVNICKO – Nehoda si vyžádala dvě zranění, která si vyžádala převoz do Prahy. 

V úterý 26. června 2018 v půl čtvrté odpoledne byli povoláni dopravní policisté ze skupiny dopravních nehod k dopravní nehodě dvou osobních vozidel, a to v prostoru čtyřramenné křižovatky v katastru obce Karlov, kde došlo k několika zraněním.

K dopravní nehodě došlo dle svědkyně a provedeného šetření tak, že 19letá řidička osobního vozidla Renault Clio jela po vedlejší silnici III. třídy ve směru od obce Broumy na Nový Jáchymov, kde na křižovatce pravděpodobně nerespektovala dopravní značení „Stůj, dej přednost v jízdě“, přičemž nedala přednost v jízdě osobnímu vozidlu Škoda Fabia jedenačtyřicetiletého řidiče, který přijížděl zprava ve směru od Svaté na Karlov. Následně došlo ke střetu těchto vozidel, a to přední částí Fabie a pravého boku Renaultu. V důsledku tohoto střetu se vozidlo Renault pohybovalo po komunikaci pouze po dvou kolech a poté se dvakrát až třikrát přetočilo přes střechu, kdy posléze skončilo na střeše v levém travnatém příkopu.

Při dopravní nehodě došlo k blíže nespecifikovanému zranění řidičky a její spolujezdkyně, s nímž byly převezeny do pražských nemocnic. Řidič Fabie vyvázl bez zranění.

Celková škoda na poškozených vozidlech přesáhla sto tisíc korun.

Příčina a okolnosti jsou předmětem dalšího šetření rakovnických dopravních policistů.


nprap. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Rakovník
27. června 2018

vytisknout  e-mailem