Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

S vozidlem skončil v lese

TRUTNOVSKO – Další nehoda pod vlivem alkoholu. 

DN - Žacléř - Babí.jpgDN - Žacléř - BabíK havárii osobního vozidla Daewoo Lanos mezi obcemi Žacléř a Babí vyjeli policisté ve středu 23. října krátce po 20. hodině. Podle prvotního šetření tu šestapadesátiletý řidič zřejmě v důsledku ovlivnění alkoholem nezvládl řízení. Při sjíždění klesání na přehledném úseku vyjel do protisměru a následně skončil mimo vozovku v lese na střeše. Naštěstí vyvázl pouze s lehkým zraněním. Do péče si ho převzali přivolaní záchranáři a po vyšetření v nemocnici byl propuštěn do domácího ošetřování. Policisté s řidičem samozřejmě provedli dechovou zkoušku, kterou u něho naměřili téměř dvě promile alkoholu. 

Hříšníkovi policisté zadrželi jeho řidičský průkaz a nyní se bude za své jednání zodpovídat. V případě uznání viny a odsouzení mu za přečin ohrožení pod vlivem návykové látky hrozí trest odnětí svobody až na tři léta, peněžitý trest nebo zákaz řízení.

U dopravní nehody zasahovala i jednotka hasičů, která havarované vozidlo vyprostila. Hmotná škoda je předběžně vyčíslena na 30 tisíc korun.

nprap. Lukáš Vincenc
24. října 2019, 12:15

Odkazy do noveho okna

DN - Žacléř - Babí

DN - Žacléř - Babí 

Detailní náhled

DN - Žacléř - Babí

DN - Žacléř - Babí 

Detailní náhled

DN - Žacléř - Babí

DN - Žacléř - Babí 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem