Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

S vozíkem zmizely i motocykly

LOUNY - Krádež motorek; Odcizení kola; Vniknutí do kanceláře...  

Krádež motorek

Lounští policisté šetří případ, ke kterému došlo v pondělí dopoledne u obce Sulec. U silnice č. R7, ve směru od Slaného na Louny, odcizil dosud neznámý pachatel přívěsný vozík, na kterém byly postaveny dva motocykly: Honda  a Harley Davidson. Krádež se udála v rozmezí cca dvou hodin, kdy v nestřeženém okamžiku pachatel odpojil vozík s motorkami od odstaveného vozidla zn. Škoda Felicia a z místa i s kořistí zmizel. Poškozenému majiteli tím způsobil škodu přesahující půl milionu korun. Ve věci zahájili policisté úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání tresného činu krádeže.

Odcizení kola

Slunečné počasí v těchto dnech láká i cyklisty k výletům do přírody. Toho si byl určitě vědom zloděj, který přišel nezákonnou cestou k bicyklu. Odcizil jej z neděle na pondělí ze sklepní kóje jednoho domu ve Skupově ulici v Lounech. Jednalo se o jízdní kolo zn. Merida v hodnotě 18 000 Kč. Případ nyní šetří policisté. Pokud zloděje dopadnou, čeká ho obvinění z trestného činu krádeže a porušování domovní svobody. 

Vniknutí do kanceláře

V minulých dnech kradl v kanceláři jedné firmy v Průmyslové ulici v Lounech dosud neznámý pachatel. Nezjištěným způsobem vnikl do kancelářské místnosti, odkud si přisvojil notebook a autonavigaci. Další dva přenosné počítače poškodil. Celková škoda byla odhadnuta na 127 675 Kč. Ve věci zahájili policisté úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a poškozování cizí věci.

Ze zahrádky zmizela technika

Z neděle na pondělí vnikl neznámý poberta na pozemek neoplocené zahrady v Družstevní ulici v Blšanech. U tamní zahradní chatky vypáčil dveře, vnikl dovnitř a následně odcizil různé zahradnické nářadí a techniku, vše v hodnotě 12 400 Kč. Po pachateli pátrají policisté a případ šetří jako trestný čin krádeže.

vytisknout  e-mailem