Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Sám na sebe upozornil policisty

TEPLICKO - Jel, kam neměl; Zloděj odnesl jen dvě vázy... 

 

Sám na sebe upozornil policisty

     Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání je podezřelý 36letý muž, který vjel včera v poledne v Teplicích do ulice označené dopravní značkou zákaz vjezdu všech vozidel. Tím na sebe upozornil policejní hlídku, která při kontrole řidiče zjistila, že má soudem uložen trest spočívající v zákazu řízení motorových vozidel a to až do příštího roku. Muž skončil na služebně, kde si převzal sdělení podezření z přečinu, za který může jít v krajním případě až na dva roky do vězení.

 

Zloděj odnesl jen dvě vázy

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, kterýž se v Bílině vloupal do neobydleného domu. Po násilném překonání dveří vnikl do objektu, ze kterého si odnesl jen dvě vázy v celkové hodnotě 500 korun, přibližně jeden tisíc bude stát oprava poškozených dveří. V případě dopadení se bude pachatel zodpovídat z přečinu krádeže, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.

 

Vandal poškodil plot i auta

     Vrátka a plot u rodinného domu v Teplicích poškodil v uplynulých dnech zatím neznámý vandal, který do nich udělal nezjištěným předmětem rýhy, to mu ale asi nestačilo a poškrábal i lak na dvou autech zaparkovaných na ulici před domem. Celková škoda přesáhla částku čtyřicet tisíc korun, policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin poškození cizí věci a po pachateli, kterému hrozí až rok za mřížemi, pátrají.

 

 

23. 6. 2016, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem