Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Samozvaní šoféři ani opilci za volantem nemají na silnici co dělat.

Policisté na Kutnohorsku "si posvítili" na neřidiče a opilce za volantem.  

     Z trestného činu řízení motorových vozidel bez řidičského oprávnění je podezřelý čtyřiadvacetiletý muž z Havířova. Dopravní policisté z Kutné Hory ho kontrolovali dne 15. 7. 2008 před devátou hodinou dopolední na silnici mezi Kutnou Horou a obcí Bykáň, když řídil osobní auto  Škoda Felicia. Brzy však zjistili, že řidič není držitelem žádného řidičského oprávnění. 
    Dalšího řidiče, který nevlastní řidičský průkaz kontrolovali kutnohorští policisté dne 16. 7. 2008 v 15.00 hodin v Kutné Hoře v ulici Štefánikova. Jedenačtyřicetiletý muž z Karviné zde řídil osobní auto Škoda 105. Policisté mu sdělili podezření z příslušného trestného činu.

    Opilého řidiče kontrolovali kutnohorští dopravní policisté dne 16. 7. 2008 v dopoledních hodinách na obchvatu u Čáslavi. Osmatřicetiletý muž z Královéhradecka zde řídil osobní auto Nissan. Dechovou zkouškou však u řidiče policisté naměřili hodnotu 1.17 promile alkoholu v dechu. O řidičský průkaz na místě přišel a naopak si převzal sdělení podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

vytisknout  e-mailem