Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Sběratel bot

LITOMĚŘICE – Ze sklepa si odnesl rovnou osm párů  

 

Sběratel bot
V úterý večer nevěřil vlastním očím majitel sklepní kóje v litoměřickém panelovém domě v ulici Alfonse Muchy. Chybělo mu v ní totiž osm párů bot v hodnotě 5 000 Kč. Kromě toho mu zloděj způsobil na dveřích při vloupání do kóje škodu  ve výši 2 000 Kč. Ten čelí podezření z přečinů krádeže a porušování domovní svobody.
 

Chatový zloděj zamířil do Křesína
Právě v této obci vykradl zahradní chatku a kůlnu. A úlovek nebyl malý. Z chatky si odnesl rybářský prut a naviják, plynový vařič a rybářské doklady. Ve vedlejší kůlně, do které se také vloupal, odcizil benzínové čerpadlo v hodnotě 5 000 Kč. Krádežemi vloupáním napáchal celkovou škodu 11 750 Kč.
 

Hlad ho přiměl ke krádeži
V Žitenicích vnikl do jedné ze zahradních chatek neznámý lapka. Měl asi pořádný hlad, protože z objektu zmizely potraviny. Majitel postrádá maso, vejce a další pochutiny v celkové hodnotě téměř 1 000 Kč. Žádné jiné předměty z chatky neodnesl. Pobuda je podezřelý z krádeže vloupáním a porušování domovní svobody.
 

Zloděj nafty zaútočil opět na Paška poli
V nočních hodinách v době odpočinku zde odčerpal ze dvou nákladních automobilů naftu, a to 500 l a 550 l. Během krátké chvilky způsobil krádeží pohonné hmoty škodu přesahující 35 000 Kč. Poškození řidiči využili k parkování v nočních hodinách odstavného pruhu, který však není k těmto účelům určen. Právě v místech Paška pole je parkování zakázáno. Zloděj nafty je podezřelý z krádeže a hrozí mu až tříletý pobyt za mřížemi.

 

Alena Romová
Litoměřice 21. 9. 2011
pislt@mvcr.cz
tel. 974 436 207
 

vytisknout  e-mailem