Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
podhomepage

Policie České republiky – Služba cizinecké policie

 

Schengenské vnitrostátní pátrání

Sokolovsko - během víkendu proběhlo další schengenské vnitrostátní pátrání v rámci akce SILNICE 12 v obci Stará Voda, na komunikaci I/21, která byla zaměřena na nelegální přepravu cizinců, jejich doklady, technický stav vozidel, převážené zboží, omamné a psychotropní látky a jedy a zbraně. 

      Během víkendu proběhlo další schengenské vnitrostátní pátrání v rámci akce SILNICE 12 v obci Stará Voda, na komunikaci I/21, která byla zaměřena na nelegální přepravu cizinců, jejich doklady, technický stav vozidel, převážené zboží, omamné a psychotropní látky a jedy a zbraně.
       Schengenské vnitrostátní pátrání bylo provedeno v součinnosti policistů z oddělení pátrání v Aši, psovodů skupiny služební kynologie Cheb a dvou policistů ze Spolkové republiky Německo.  V rámci akce policisté zkontrolovali 28 osob, 15 vozidel a odhalili 6 přestupků, za které uložili blokové pokuty v celkové výši 5.900,- Kč.  Při kontrole jednoho z cizinců policisté zjistili, že je veden v Schengenské informačním systému z důvodu zjištění jeho pobytu pro účely justičních orgánů.
 
 
                                                                                                                                     por. Mgr. Pavla Lohrová

vytisknout  e-mailem