Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Se zákazem a bez placení

CHOMUTOV - Muž tankoval benzín a pak ujel..... 

Se zákazem a bez zaplacení

Dvakrát po sobě v průběhu měsíce října měl podezřelý 36letý muž natankovat na čerpacích stanicích na Chomutovsku naftu a ujet bez zaplacení. Poté, co policisté zjistili jeho totožnost, vyšlo najevo, že měl platný soudem uložený zákaz řízení motorových vozidel. Navíc byl v posledních třech letech odsouzen pro přečin krádeže. Z uvedeného důvodu je nyní prověřován pro přečiny maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a krádeže. Oba případy budou předány ke společnému trestnímu řízení žatecké policii, kde je muž již prověřován pro další majetkovou trestnou činnost.

Ujížděli, skončili v cele

Začátkem prosince ve večerních hodinách chtěla policejní hlídka v Jirkově zkontrolovat projíždějící vozidlo. Řidič nezastavil a naopak začal ujíždět. Následně skončil mimo vozovku, narazil do stromů a se spolujezdcem se dal na útek. Útek se však nezdařil, oba byli zadrženi a nakonec skončili v cele předběžného zadržení. 28letému řidiči vozidla policisté sdělili podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Následné šetření totiž prokázalo,  že má platný zákaz řízení motorových vozidel.

Vloupání do baru

Policisté z Kadaně prověřují jednání neznámého pachatele, který se tento týden vloupal do místního baru. Prostory prohledal a odcizil plechovou pokladničku s finanční hotovostí, láhve s lihovinami a různé cukrovinky. Majiteli vznikla celková škoda přesahující částku 16 tisíc korun.

5.prosince  2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem