Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Se zástupci obcí jsme stále v kontaktu

Osobní setkání s představiteli obcí je vždy výhodnější  

     Dne 8. 11. 2010 se v odpoledních hodinách v budově Obecního úřadu ve Zbraslavicích setkala vedoucí Územního odboru Policie ČR Kutná Hora plk.

s panem starostous panem starostou
JUDr. Blanka Matějů společně s plk. Ing. Radkem Zábrahou, kpt. Mgr. Jiřím Varhulíkem a pracovníkem preventivně informační skupiny nprap. Danielem Votroubkem se starostou obce Zbraslavice p. Ondřejem Havlovicem.
     Při tomto pracovním setkání Blanka Matějů poskytla informace o bezpečnostní situaci na Zbraslavicku a na celém okrese Kutná Hora, o nápadu trestné činnosti, objasněnosti a celkové výslednosti. Informovala i o změnách týkajících se například centralizace operačního střediska v Kolíně, stejně tak i o chystaném sloučení oddělení služeb pro zbraně a bezpečnostní materiál do jednoho místa, také v Kolíně. S panem Havlovicem se policisté zcela shodli na důležitosti další vzájemné spolupráce ku prospěchu veřejnosti a na kladných výsledcích, které s sebou přináší preventivní působení a odpovědný přístup policie, kterého si pan starosta, jak uvedl, velmi váží.
 

 

nprap. Daniel Votroubek

11. 11. 2010

vytisknout  e-mailem