Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Sebral telefon

CHOMUTOV - Za krádež byl muž obviněn, Dvěma se neubránil..... 

Sebral telefon

Obvinění z krádeže předali chomutovští kriminalisté 19letému mladíkovi z města. V lednu sebral na chodníku před domem na Spořické ulici nezletilému chlapci mobilní telefon. Využil jeho chvilkové nepozornosti, kdy se spolu bavili a z kapsy mu přístroj za necelých 5500 korun vytáhl. Vyšetřování nadále pokračuje.

Dvěma se neubránil

Klášterečtí policisté vyšetřují další napadení. Tentokrát na konci ledna napadli dva muži ve věku 37 let ze Žatce a 22 let z Klášterce nad Ohří v Petlérské ulici dalšího muže. Neustali ani, když muž skončil na zemi, naopak v rozdávání ran pokračovali. Zranění si vyžádala ošetření u lékaře s následnou přesně neurčenou dobou léčení. Jednání násilníků policisté vyhodnotili jako ublížení na zdraví a výtržnictví.

Zloděj ve sklepě

Oznámení o vniknutí do sklepa přijali policisté v Klášterci nad Ohří. Poškozený uvedl, že dosud neznámý pachatel vnikl do panelového domu v ulici Pod Stadionem a odtud se dostal až do sklepních prostor. Z kóje majitele zmizely nejen sjezdové lyže s vázáním, ale si sada golfových holí v obalu. Celková škoda se vyšplhala na 15 tisíc korun. Skutek policisté vyšetřují jako krádež.   

Zapálené kontejnery

Požár nádob na odpad vyšetřují policisté z okresního města. V ulici Výletní zatím neznámý pachatel zapálil včera ve večerních hodinách čtyři plastové kontejnery na odpad. Jejich znehodnocením vznikla poškozené firmě škoda za 28 tisíc korun. V případě zjištění totožnosti neznámého žháře bude obviněn z trestného činu poškození cizí věci.

3.března  2016

nprap. Marie Pivková

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tlf. 974 433 207

mob. 724 189 729

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

vytisknout  e-mailem