Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Sebrala cizí věci

CHOMUTOV - Obvinění si žena již převzala, Pro notebook oknem, Bez pozvání do bytu.... 

Sebrala cizí věci
Obvinění hned z několika trestných činů si převzala 62letá obyvatelka okresního města. Kromě krádeže to je i porušování domovní svobody a neoprávněný zásah do práva k domu, bytu nebo k nebytovému prostoru. Před časem vnikla bez povolení do bytu na Kamenné, který v uvedenou dobu pronajímala dalším lidem. Jelikož nájemníci neplatila dohodnutý nájem, sebrala jim obývací stěnu, lavici, komodu, ledničku, vysavač pračku a hotovost ve výši 12 tisíc korun. Následně pak ještě vyměnila vložku zámku u dveří do bytu. Celková škoda byla odhadnuta na 16 tisíc korun. Obvinění si žena převzala, ve vyšetřování nadále pokračují chomutovští kriminalisté.

Pro notebook oknem
Krádež a porušování domovní svobody vyšetřují kriminalisté i v Jirkově. Tam dva muži ve věku 22 a 34 let vnikli v nočních hodinách oknem otevřeným na větrání do bytu v ulici K. H. Máchy. Zatímco majitelka klidně spala, sebrali jí notebook za 8 tisíc korun. Obvinění si již oba převzali.

Bez pozvání do bytu
Jak jsme již tento týden informovali, neznámý zloděj vnikl do bytu v ulici Okružní. Policisté v Klášterci nad Ohří nyní zjistili, že uvedené jednání má na svědomí 37letý místní obyvatel. Majitelce sebral nejen tablet, ale i LCD televizor. Hodnotu věcí stanovila okradená na 3 tisíce korun, dalších tisíc korun bude stát oprava poškozených věcí. Muž je podezřelý z krádeže a porušování domovní svobody.

Neučil se, ale kradl
Jirkovští policisté pátrají po totožnosti zatím neznámého pachatele, který kradl v objektu jedné místní školy. Kdosi se dostal až do neuzamčené šatny a poškodil skříňku poškozeného. Z poličky sebral odložený tablet a hodnotě 2500 korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z krádeže.

5.června 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem