Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Sedm jednou ranou

Tábor – Poškození vozidel. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Policisté pátrají po pachateli či pachatelích, kteří v době od osmé hodiny večerní pátku dne 30. srpna 2013 do půl deváté hodiny dopolední následující soboty poškodili v Táboře na náměstí Mikuláše z Husi a v přilehlé Filipovské ulici na sedm osobních automobilů. U vozidel ulámali stěrače, u jednoho z automobilů navíc poškodili i zpětné zrcátko. Majitelům způsobili souhrnnou hmotnou škodu ve výši odhadem 12 000 korun. Případ šetří policisté táborského obvodního oddělení.
Nejedná se o ojedinělé případy. V průběhu uplynulého týdne jsme informovali o dalších dvou případech poškození vozidel. Zde majitelé odhadli svou škodu na souhrnnou částku odhadem 65 000 korun. Takovýmto jednáním se pachatelé dopouští trestného činu, konkrétně přečinu poškození cizí věci. U soudu jim pak hrozí až trest odnětí svobody na dobu až jednoho roku.
Jakékoliv poznatky, které by napomohly k objasnění této trestné činnosti, zejména pak aktuální informace od občanů, kteří jsou svědky takovéhoto jednání, předávejte prosím policistům na jejich služebnách, respektive neprodleně cestou policejní linky číslo 158. Chráníte tak i svůj majetek. Děkujeme.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
2. září 2013  

vytisknout  e-mailem