Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Sedm krádeží během měsíce

CHEBSKO – Škoda přesahuje 70 tisíc Kč. 

Hned ze 7 krádeží se zodpovídá 28letý muž z Chebska. Všechny krádeže muž stihl během měsíce srpna letošního roku v Chebu.
 
Podezřelý se měl vloupat do rekonstruované budovy a odcizit bourací kladivo, digitální fotoaparát, digitální metr, příklepovou vrtačku a další věci v hodnotě 36 500 Kč. V obchodě měl odcizit LED svítící pásek v hodnotě 1 299 Kč, který měl pronést bez zaplacení pokladnou. Pracovník ostrahy se za mužem vydal. Podezřený při útěku svítící pásku odhodil na parkovišti před prodejnou a z místa utekl.
Dalších pět krádeží bylo vloupání do vozidel. Ve čtyřech případech poškodil skleněnou výplň dveří vozidla, aby mohl vniknout do vnitřních prostor a v jednom případě vnikl do vozidla odemčenými dveřmi. Z vozidel bral různé věci, např. navigace, mobilní telefony, autorádio, monitor parkovací kamery, radiostanice s mikrofonem a jiné věci v celkové hodnotě 35 400 Kč. Celková škoda je tak předběžně vyčíslena na částku přesahující 70 tisíc korun.
 
Kriminalisté zahájili trestní stíhání proti 28letému muži pro přečin krádeže. V současné době je podezřelý v policejní cele a čeká na soud. V případě odsouzení mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody.
 
nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
26. 8. 2015
Odkazy do noveho okna

vloupání

vloupání 

Detailní náhled

vloupání

vloupání 

Detailní náhled

vloupání

vloupání 

Detailní náhled

vloupání

vloupání 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem