Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Sedmnáctiletá dívka odešla z dětského domova na praxi, zpět už se ale nevrátila

PŘÍBRAMSKO – Kriminalisté nevylučují, že by se mohla pohybovat v Hradci Králové ve společnosti svého přítele, kde byla vypátrána už v minulosti. 

Pohřešovaná sedmnáctiletá dívka je svěřenkyní Dětského domova Solenice. Tady byla naposledy viděna v pondělí 28. května letošního roku kolem čtvrté hodiny ráno, kdy měla odjíždět na povinnou praxi do Sedlčan. Tam už ale nedorazila a od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Její mobilní telefon je nedostupný. Kriminalisté nevylučují, že by se mohla pohybovat na území města Hradec Králové ve společnosti svého přítele. Tady ji koneckonců v minulosti již jednou vypátrali.

Pohřešovaná dívka vyhlíží na 17-18 let, má hubenou, 170 cm vysokou postavu, hnědé středně dlouhé vlasy a hnědé oči. Na pravé ruce má vytetovaný ornament. Naposledy měla na sobě džínové kraťasy, šedou mikinu s kapucí a tenisky.

Policisté se nyní obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci. Jakékoliv poznatky k této pohřešované dívce přijmou nejlépe na lince tísňového volání 158. Občané se ale mohou obrátit i osobně na jakékoliv oddělení Policie České republiky, anebo je možné přímo kontaktovat kriminalisty územního odboru Příbram na telefonech: 974 879 313 (268), 601 323 231. Za pomoc a spolupráci děkujeme.

por. Bc. Eva Stulíková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
29. května 2018

vytisknout  e-mailem