Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Sedmý případ vykázání agresora na Přerovsku

Ukradené vozidlo, zahradní nábytek, měděná lana a propojky  

Syn týral psychicky i fyzicky svou matku, následovalo vykázání
 
Včera ( 30.6.) v dopoledních hodinách v rodinném domě v Kojetíně 19letý podezřelý psychicky a fyzicky týral svoji 45letou matku. V uvedené době nejprve vulgárními výrazy napadal ženu, která se ho snažila uklidnit. Následně si od ní půjčil její mobilní telefon a odešel k sobě do pokoje. Po chvíli poškozená vešla k synovi do pokoje, donesla mu jeho vyprané prádlo a vzala si svůj telefon. Při odchodu ji syn rukou silně udeřil do zad. Ženě nebylo způsobeno žádné zranění a nevyhledala ani lékařské ošetření. Intenzita jednání vůči matce se však stupňuje a v tomto případě byly naplněny znaky domácího násilí, proto bylo přistoupeno k vykázání osoby podezřelého na dobu deseti dnů. Mladík je podezřelý z trestného činu týrání osoby žijící ve společně obývaném bytě nebo domě, za který mu hrozí odnětí svobody až na 3 léta. Jedná se o sedmý případ na okrese Přerov v letošním roce, kdy byl agresor vykázán z bytu či domu.
 
Ukradené vozidlo
 
Neznámý pachatel v noci z pondělí na úterý v Přerově - Předmostí odcizil na ulici 1.května osobní motorové vozidlo Škoda Octavia stříbrné barvy. Majitelce vozu vznikla škoda 190 000 Kč.
 
U chalupy kradl židle, soška a rozbil betonový gril
 
V době od 12.-30.6.2009 neznámý pachatel odcizil u rekreační chalupy v obci Staměřice pět dřevěných židlí z venkovního posezení. Dále si odnesl tři keramické sošky zvířat o výšce 40 cm a čtvrtou poškodil. Dále poškodil dveře, které vedou do hospodářské části chalupy a rozbil betonový gril s komínem. Jednáním pachatele vznikla škoda odcizením 7 400 Kč a na poškození 15 800 Kč.
 
Zmizely lana a propojky
 
Neznámý pachatel v době od 14.5.-30.6. na úseku železniční tratě u obce Dluhonice odcizil 46 ks příčných propojek a 8 ks měděných lan. Správě železniční dopravní cesty způsobil svým jednáním škodu ve výši 60 000 Kč.
 
nprap. Miluše Zajícová
 
 

vytisknout  e-mailem