Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Šel po hruškách

LITOMĚŘICE – Očesal stovku stromů; Peněženku si přivlastnil; Alarm ho zahnal 

Během uplynulého víkendu očesal kdosi v soukromém sadu stromy hrušní. Po rozstřižení oplocení vnikl neznámý pachatel do soukromého ovocného sadu u obce Křešice a očesal přibližně 100 stromů hrušní, z nichž si odnesl okolo 1000kg ovoce. Při krádeži došlo také k poškození drátěné podpěry stromů. Majitel sadu vyčíslil škodu na více jak 20 tisíc korun. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.
 

Peněženku si přivlastnil
Neznámá osoba si přivlastnila peněženku, kterou poškozený z neděle na pondělí ztratil v roudnické ulici Havlíčkova. Peněženku s obsahem finanční hotovosti a dokladů tak poškozený hledal marně a ztrátu oznámil na policii. Ve věci již byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a pátrá se po pachateli.
 

Alarm ho zahnal
Do pohostinství na Roudnicku se v pondělí v nočních hodinách vloupal zloděj. Po násilném překonání vstupních dveří vnikl do objektu, ale odcizit nic nestihl. Po spuštění zabezpečovacího zařízení z místa utekl. Škoda způsobená poškozením dveří je vyčíslena na 1 tisíc korun. Po neznámém pachateli pátrají roudničtí policisté.
 

15. 10. 2013
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem