Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Senioři pozor

J.Hradec – Muž se vydává za pracovníka služby LEDAX a patrně chce vniknout do Vašeho obydlí! 

Jindřichohradečtí policisté zaznamenali  dne 2. listopadu událost, kdy se dosud neznámý muž vydával za pracovníka sociální služby LEDAX a oslovil seniorku, bydlící v domě na sídlišti U Nádraží v J.Hradci, pod smyšlenou legendou,  zda je žena spokojena  s kvalitou poskytovaných služeb LEDAXu a takto se po komunikaci mohl chtít vnutit do bytu seniorky.

Dne  24. listopadu, se tentokrát na sídlišti Vajgar v J.Hradci, vyskytl pravděpodobně stejný muž, opět vydávající se za pracovníka   sociální služby LEDAX, kdy  oslovil  dvě seniorky pod smyšlenou legendou, že jim může prodat kolek v hodnotě 500 korun se slevou…

Všechny tři ženy se zachovaly duchapřítomně a o této skutečnosti vyrozuměly skutečné zaměstnance LEDAXu  a ti informovali policii.

U firmy LEDAX v J.Hradci jsou zaměstnány pouze ženy, žádný muž! Vozidlo LEDAXu je opatřeno logem, stejně tak jako oděvy zaměstnankyň této sociální služby. Tato služba nemá žádný vlastní kontrolní orgán.

Senioři, pokud budete neznámým mužem osloveni nejen v J.Hradci, ale kdekoliv v našem  kraji,  buďte ostražití, nezapřádejte s mužem hovor, nepouštějte ho do bytu a ihned volejte linku 158!

por. Mgr. Bc. Hana Millerová, jh.pis@pcr.cz

26. listopadu 2020

vytisknout  e-mailem