Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Seniorka po střetu s mužem upadla na podlahu tramvaje

PLZEŇ - Policisté žádají případné svědky, aby v případě jakékoliv informace k osobě dosud neznámého muže nebo samotné události kontaktovali jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo volali na bezplatnou linku Policie České republiky číslo 158. 

     Dne 4. srpna 2014 v 10:04 hodin v Plzni v prostoru tramvaje došlo ke zranění seniorky. K celé události došlo ve chvíli, kdy přesně nezjištěná tramvaj číslo 1 nebo 2 zastavila na zastávce městské hromadné dopravy Sirková, Hl. nádraží Českých drah ve směru do centra města, kde v prostoru tramvaje došlo ke střetu 89leté seniorky s dosud neznámým mužem. V důsledku toho žena upadla na podlahu tramvaje a zlomila si nohu. Neznámý muž přitom vystoupil z tramvaje a odešel neznámo kam. Ostatní cestující poskytli zraněné seniorce první pomoc a přivolali rychlou záchrannou službu, která ženu převezla k dalšímu ošetření a následné hospitalizaci. Dosud neznámý muž měl mluvit českým jazykem, měl by být ve věku okolo padesáti let, měl mít tmavší blond vlasy a měl být oblečen do pracovní košile a plátěné bundy.

     V případě jakékoliv informace k osobě dosud neznámého muže nebo samotné události prosím kontaktujte jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo volejte na bezplatnou linku Policie České republiky číslo 158.

nprap. Ing. Jan Koželuh
28. srpna 2014
 

vytisknout  e-mailem