Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Seniorku připravil o úspory

CHOMUTOV - Zase okapy, Řídil opilý.... 

Seniorku připravil o úspory
Před časem kdosi vnikl do bytu v Jirkově a majitelku připravil o celoživotní úspory. Policisté nyní zjistili, že 72letou ženu okradl 41letý místní obyvatel. Muž vnikl do bytu a ze skříně v ložnici odcizil finanční hotovost uloženou v obálce ve výši 46 tisíc korun. Pachateli bylo sděleno podezření z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody. Vyšetřování nadále pokračuje.
 
Zase okapy
Chomutovští policisté přijali oznámení o krádeži okapů. Z budovy banky ve městě demontoval a odcizil neznámý zloděj dva měděné okapy několik kusů měděného plechu. Oprava poškozených věcí bude stát nejméně 20 tisíc korun. Po totožnosti neznámého zloděje pátrají policejní hlídky.
 
Řídil opilý
Po předchozím požívání alkoholických nápojů usedl za volant vozidla Seat Ibiza 30letý muž z Bílenců. S autem vyrazil z domu příbuzných a v obci Hořenec ho kontrolovala policejní hlídka. Provedená dechová zkouška pití potvrdila, přístroj naměřil 2,19 a 2,22 promile alkoholu v dechu. Z dalšího šetření vyplynulo, že muž porušil rozhodnutí Magistrátu Most, který vyslovil platný zákaz řízení motorových vozidel. Na pachatele čeká obvinění nejen z ohrožení pod vlivem návykové látky, ale i z maření výkonu úředního rozhodnutí.
 
Do zahrady pro túje
Škodu za necelých 500 korun způsobil neznámý zloděj majiteli zahrádky v Otvicích. Policisté zjistili, že kdosi překonal oplocení zahrádkářské kolonie a na zahrádce poškozeného vytrhal a odnesl celkem devět kusů zasazených okrasných tújí. Krádež vyšetřují policisté z Jirkova.
 
23. května 2012 
nprap. Marie Pivková

vytisknout  e-mailem