Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Série pokračuje

Tábor - Roudná - Další vykradená prodejna. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Po krádeži vloupáním do prodejny potravin v obci Sudoměřice u Tábora, o které jste byli informováni včerejším tiskovým servisem, šetří policisté další případ. V době od 8. do 10. prosince 2012 kradl zloděj i v prodejně potravin v obci Roudná na Soběslavsku. Do vnitřních prostor se dostal po násilném překonání vstupních dveří a stejně jako v obdobných případech šel po cigaretách. Dle prvotního šetření si odnesl odhadem na 200 krabiček. Přesné vyčíslení množství odcizeného zboží bude známo po provedení inventury. Způsobená škoda krádeží a poškozením dveří prodejny je předběžně odhadována na částku do 20 000 korun.
Za necelý měsíc se tak jedná již o pátou napadenou prodejnu potravin, kdy zloději kradli především cigarety. V jednom z případů, a to v prodejně v Opařanech, byli policisté úspěšní a pachatele na útěku z místa činu zadrželi. Na ustanovení, vypátrání a zadržení pachatelů ostatních krádeží usilovně pracují.
Na místě je tak opět připomenout důkladné zabezpečení alkoholu a cigaret v prodejnách. Jakékoliv informace, které by napomohly k objasnění těchto krádeží, a to jak poznatky z místa činu, tak k podezřelé nabídce prodeje uvedeného zboží, přivítají policisté na svých služebnách či cestou policejní linky číslo 158. Děkujeme.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
11. prosince 2012
 
 

vytisknout  e-mailem