Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Sérii vloupání do vozidel

ÚO Bruntál - šetří bruntálští policisté a další zprávy z okresu 

Vloupal se do recyklačního dvora
V noční době od 18. do 19.7.2011 na ulici 8. května v Rýmařově v objektu recyklačního dvora násilně vnikl dosud neznámý pachatel do kontejneru, kde je uskladněno staré elektronické zboží určené k likvidaci. Z něj odcizil klávesnici, PC monitor, anténu k TV a mikrovlnnou troubu. Způsobená škoda činí 650 Kč.
 
Vloupání do vozidel
Policisté v Bruntále a Rýmařově šetří celkem pět případů vloupání do zaparkovaných vozidel.
V době od 18. do 19.7.2011 v Bruntále v podzemní garáži na ulici Květná dosud neznámý pachatel násilně vnikl do vozidla Audi, Octavia a Volkswagen. V jednom z nich odcizil navigaci, autonabíječku, pouzdro s různými doklady a další dva automobily prohledal. Poškodil v nich palubní desky, ale nic neodcizil. Majitelům vznikla celková škoda nejméně 18 tisíc Kč.
O několik málo ulic dále, konkrétně na ulici K.H. Máchy, se ve stejnou dobu stal další případ vloupání do vozidla. Do odstavené audiny u panelového domu vnikl pachatel také násilně. Poškodil palubní desku, ze které chtěl odcizit navigaci a autorádio. To se mu nepovedlo, tak prohledal odkládací prostory, ve kterých nic nenašel. I tak způsobil majiteli škodu ve výši 3 tisíce Kč.
Rýmařovští policisté šetří vloupání do vozidla Peugeot. Majitel, který šel pracovat v úterý 19.7.2011 do lesa, auto zaparkoval na lesní cestě v obci Stránské. Během jedné hodiny pachatel rozbil okno, otevřel dveře a odcizil peněženku. V ní byla finanční hotovost 1 tisíc Kč, platební karta a různé doklady. Způsobená škoda činí 3 tisíce Kč.
 
Ze sklepa odcizil vodovodní baterii
Dne 19.7.2011 v domě na ulici Bezručova v Krnově poškodil prozatím nezjištěný pachatel petlice u tří sklepních kójí. Z jedné odcizil vodovodní baterii Hansgrohe. Svým jednáním způsobil škodu přes 3 200 Kč.
 
                                                                                             
komisař por. Bc. Tušková Pavla

pisbr♦mvcr.cz

21.7.2011

vytisknout  e-mailem