Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Sériová zlodějka

ÚSTÍ NAD LABEM - Žena byla obviněna ze série vloupání do objektů. 

Policejní komisař sdělil obvinění 35leté ženě z trestného činu Krádeže, Porušování domovní svobody a Poškození cizí věci. Obviněná se dopustila série vloupání do kanceláří, sklepních prostor a suterénů domů. Z těchto prostor odcizila vše, co se dalo jednoduše zpeněžit. Svým jednáním způsobila škodu kolem 168 tisíc korun. Na obviněnou byla uvalena vazba. Za uvedené jednání jí hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.

Vloupání do tří vozidel
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci ve Všebořicích v ulici Šrámkova vloupal do tří osobních vozidel (Š-Octavia, Kia Picanto a Ford Fiesta). Pouze  z jednoho z vozidel odcizil elektronický transmitor a originál CD a DVD. Ostatní vozidla při vloupání pouze poškodil. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 21 tisíc korun.

Krádež elektroinstalace
Trmičtí policisté pátrají po pachateli, který v průběhu 3 měsíců z budovy, která je v konkurzu odcizil celkovou elektroinstalaci, osvětlení, vybavení sociálních místností, rozvody topení a kancelářský nábytek. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 750 tisíc korun.

Krádež mobilu z batohu
Dosud neznámý pachatel v odpoledních hodinách v trolejbuse MHD okradl poškozenou o mobilní telefon, který měla v batohu na zádech. Dívka tak přišla o mobil v hodnotě kolem 2 tisíc korun.

Zloděj kradl na prodejně
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ krádeže v obchodě, kdy podezřelý 43letý muž v obchodě s oblečením v obchodním centru odcizil několik kusů kraťasů v hodnotě kolem 6 tisíc korun. Ovšem k jeho překvapení byl zadržen detektivem prodejny a předám do rukou policistů. V minulostí byl pro obdobnou trestnou činnost již odsouzen.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 3.6.2011
 

vytisknout  e-mailem