Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Sériový vloupávač

ÚSTÍ NAD LABEM - Policisté dopadli zloděje, který se vloupal do několika restaurací. 

Policejní komisař zahájil trestní stíhání 22letého muže pro trestný čin Krádeže, Poškozování cizí věci a Neoprávněného držení platební karty. Obviněný se na Trmicku vloupal do několika zahradních chatek a dále se na Střekově vloupal do přízemí rodinného domu. Z tohoto domu odcizil elektroniku a šperky. Svým jednáním způsobil majitelům celkovou škodu kolem 235 tisíc korun a v současné době je stíhán vazebně.

Zloděje lákaly restaurace a obchody
Ústeckým policistům se podařilo objasnit sérii vloupání do restaurací a obchodů, které se dopustil 31letý muž z Ústí nad Labem. Policejní komisař tomuto muži sdělil obvinění z trestného činu Krádeže a Poškozování cizí věci. Obviněný se v průběhu zhruba jednoho měsíce vloupal do tří restaurací, dvou obchodů a autoservisu. Následně z těchto objektů bral vše, co mu přišlo pod ruku (cigarety, alkohol, elektroniku atd.). Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 26 tisíc korun a obviněnému hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Vloupání do chaty
Střekovští policisté pátrají po pachateli, který se v době od 7.-11.2. v obci Brná vloupal do rekreační chaty. Z této chaty následně odcizil čističku vzduchu, navigaci, televizi, elektrický holící strojek, videokameru a větší množství potravin a alkoholu. Svým jednáním majiteli způsobil škodu kolem 69 tisíc korun.

Otec neplatí na své děti
Policejní komisař zahájil trestní stíhání 39letého muže pro trestný čin Zanedbání povinné výživy. Obviněný již zhruba tři roky neplatí výživné na své dvě děti, kdy jejich matkám v současné době dluží částku 33 600 korun. Za uvedené jednání obviněnému hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku.

vytisknout  e-mailem