Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Servírku zfackovala a tahala za vlasy

MOST - A to kvůli upozornění na hlasitou hudbu; Cizí ženu pozvala k sobě domů na kávu, ta ji okradla.  

 Na slušné vychování zřejmě zapomněla 27letá žena. Ta byla v jedné mostecké restauraci, kde se měla dopustit výtržnosti na místě veřejně přístupném, když byla upozorněna obsluhujícím personálem na to, aby nepouštěla nahlas písničky, protože to vadilo některým hostům. Ženě to tlumočil její přítel, který byl s ní v objektu. To se jí však nezamlouvalo a zamířila přímo k servírce. Tu napadla nejprve slovně a poté ji několikrát udeřila do obličeje a nakonec ji tahala silou za vlasy. Napadená utrpěla drobné poranění. Lékařské ošetření nevyhledala a ani pracovní neschopnost u ní nenastala. Policie na místě provedla u ženy dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní. Po provedeném šetření policisté Mostečance sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví.


 

Neznámou pozvala domů na kávu, ta ukradla kabelku a zmizela

Na pohostinnost doplatila jedna postarší žena z Litvínova. Tento týden se vracela ve večerních hodinách do místa svého bydliště, když ji oslovila cizí žena, která jí tvrdila, že ji zná z minulého bydliště. Paní se s ní dala do řeči a poté ji pozvala k sobě domů na kávu. Neznámá se náhle zvedla, že si potřebuje odskočit. Když se nevracela, šla ji hostitelka hledat. Nikde ji však nenašla. Nenašla ale ani svoji kabelku, kterou měla na místě, kam ji zpravidla dává. S kabelkou jí zmizely osobní doklady, platební karta i finanční hotovost. Poškozená vyčíslila škodu na devět tisíc korun a okradení oznámila na policejním oddělení v Litvínově.


 

Kapsář ukradl v supermarketu nakupujícímu peněženku z kapsy

Hbité prsty kapsáře úřadovaly tento týden v jednom mosteckém supermarketu v centru města Mostu. Mladý muž z obce na Mostecku tam v ranních hodinách nakupoval. Svoji peněženku měl v kapse bundy, kterou měl na sobě. U pokladny ho však čekalo nepříjemné zjištění. Kapsa oděvu byla prázdná. S peněženkou mu zdatný kapsář odcizil i jeho osobní doklady a platební kartu. Okradený muž se obrátil na policii, kde případ oznámil a vyčíslil hmotnou škodu.


 

Lapka ze sklepa odnesl slivovici

Mostecká policie šetří případ krádeže vloupáním a porušování domovní svobody. Neznámý pachatel se měl tento týden v dopoledních hodinách vloupat v obytném domě do sklepní místnosti. Z ní následně odcizil několik lahví slivovice a lahev whisky. Poškozený majitel, který krádež odhalil, vyčíslil škodu na částku tři tisíce korun a případ ohlásil na policii.


 


 

nprap. Ludmila Světláková

Most 17. dubna 2015

vytisknout  e-mailem