Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Šest vozidel nenechal bez povšimnutí

ÚO Bruntál - řídil a nadýchal přes 3,7 promile 

Řídil auto pod vlivem alkoholu
Vtěchto dnech sdělili krnovští policisté podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky 38letému místnímu muži. Ten měl dne 1.6.2011 v Krnově na Sídlišti pod Cvilínem řídit pod vlivem alkoholu motorové vozidlo Hyundai. Byl kontrolován městskými strážníky, kteří z důvodu jeho zjevné podnapilosti přivolali krnovské policisty. Dechová zkouška u řidiče vykázala hodnoty 3,71 a následně 3,37 promile alkoholu. Vzhledem k silné podnapilosti byl muž policisty zajištěn a po lékařském vyšetření převezen na záchytnou stanici k vystřízlivění.
 
Ze společného posezení odešel bez notebooku
V úterý 7.6.2011 oznámil policistům 20letý mladík krádež notebooku. Ten mu měl odcizit neznámý pachatel dne 3.6.2011 v nočních hodinách v Krnově v průběhu posezení nejméně 10 osob na jedné ze zahrádek. Způsobená škoda činí 10 tisíc Kč.
  
Série vloupání do vozidel v Bruntále
Bruntálští policisté nyní intenzivně šetří vloupání do šesti zaparkovaných vozidel. Prozatím nezjištěný pachatel od 5. do 7.6.2011 v Bruntále na ulicích Obránců Míru, Dolní, Uhlířská a U rybníka násilně vnikl do šesti různých osobních vozidel. V některých způsobil škodu poškozením a z jiných odcizil např. dvě desítky CD nosičů, peněženku s finanční hotovostí 200 Kč, doklady, platební kartu a autorádia. Celková škoda prozatím přesahuje 18 tisíc Kč.
  
Z chatky odnesl sekačku a vzduchovku
V době od 6. do 7.6.2011 v Krnově v zahrádkářské kolonii Vysoký břeh vnikl dosud neznámý pachatel do jedné z chatek. Odcizil elektrickou strunovou sekačku a vzduchovku. Svým jednáním způsobil majiteli škodu ve výši 2 500 Kč.
                                                                                              
komisař por. Bc. Tušková Pavla
pisbr♦mvcr.cz
8.6.2011

vytisknout  e-mailem