Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Setkání zástupců policie s pedagogy

KLADENSKO – Policisté odpovídali na dotazy pedagogů a informovali je, jak řešit určité situace. 

Pracovnice organizace Magistrátu města Kladno Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání ORP Kladno uspořádaly ve spolupráci s policisty Územního odboru Kladno setkání u kulatého stolu pro pedagogy základních i mateřských škol

Setkání u kulatého stolu se uskutečnilo v rámci projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Kladno dne 25. června 2022 od 14. 30 hodin v Podkaplí kladenského zámečku v malé zasedací místnosti, kde se sešlo přes třicet účastníků. Aktivita vznikla na základě podnětu pracovní skupiny pro rovné příležitosti MAP Kladno a hlavním cílem při organizaci tohoto setkání bylo umožnit školám zjistit své možnosti směrem k policii, informovanost a vzájemná spolupráce.

Pedagogové z místních základních a mateřských škol poslali několik písemných dotazů, na které odpovídali za Územní odbor Kladno PČR plk. Mgr. Jiří Varhulík,  npor. Mgr. Miroslav Linhart a nprap. Jana Šteinerová. V průběhu setkání přítomní pedagogové vznesli i mnoho dalších dotazů, které se týkaly, jak přestupkového jednání a trestné činnosti, tak i z oblasti prevence.

První setkání u kulatého stolu v Kladně bylo hodnoceno velmi kladně a předané informace od policistů byly značným přínosem pro přítomné účastníky a jejich pedagogickou praxi, při které se dostávají do různých situací a setkávají s případy, které předávají na policii.

nprap. Jana Šteinerová
7. června 2022

Odkazy do noveho okna

Setkán zástupců policie s pedagogy

Setkán zástupců policie s pedagogy 

Detailní náhled

Setkán zástupců policie s pedagogy

Setkán zástupců policie s pedagogy 

Detailní náhled

Setkán zástupců policie s pedagogy

Setkán zástupců policie s pedagogy 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem