Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Skladník obviněn ze zpronevěry

ÚSTÍ NAD LABEM - Zaměstnanec skladu si během jednoho dne vyvezl nábytek za 120 tisíc korun. 

Policejní komisař sdělil obvinění 29letému muži z trestného činu Zpronevěry. Obviněný na pozici skladníka si v průběhu jednoho dne v prodejně nábytku ze skladu odvezl nábytek v hodnotě 120 tisíc korun. Tento nábytek vždy na nákladové rampě předal osobám, se kterými byl domluven a následně jej zpeněžil. Nejenom, že přišel o práci, ale i v současné době čelí obvinění, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 5 let.

Vloupání do vozidla
Krásnobřezenští policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci v ulici Žežická vloupal do zaparkovaného vozidla WV Passat. Z tohoto vozidla následně odcizil vestavěné autorádio a dámské zimní boty. Majiteli byla způsobena škoda kolem 48 tisíc korun.

Žena přišla o svou kabelku
V předvánočním shonu 61letá žena včera v odpoledních hodinách v obchodě s oblečením přišla o svou kabelku s peněženkou, platebními kartami, doklady a dalšími osobními věcmi v hodnotě 14 tisíc korun. O svou kabelku přišla ve chvíli, kdy si další tři tašky s nákupem a bundu odložila vedle sebe na zem. Samozřejmě v domnění, že věci má pod kontrolou a dohledem. Bohužel zlodějům stačí pár vteřin, kdy využijí byť sekundové nepozornosti a okradou vás.

Ústí nad Labem 16.12.2016
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem