Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Sklepní zloděj

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj se vloupal do několika sklepních kójí. 

Všebořičtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci v ulici Spartakiádní vloupal do sklepních prostor dvou panelových domů, kde se následně vloupal do několika sklepních kójí. Tyto kóje prohledal, ale pouze v některých z nich našel věci, které lze snadno zpeněžit (dětské jízdní kolo, elektrické nářadí, rybářské potřeby atd.). Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 9 tisíc korun.
 
Krádež vibrační desky
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci v ulici V Zahrádkách vnikl na oplocený pozemek, kde následně z korby nákladního vozidla odcizil vibrační desku v hodnotě kolem 59 tisíc korun.
 
Krádež vozidla
V průběhu noci na Severní Terase v ulici Švestková došlo k odcizení vozidla Š-Fabie, modré barvy a rz: 2U1 82-76. Majiteli tak vznikla škoda kolem 80 tisíc korun.
 
Vloupání do tří vozidel
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci v ulici V Podhájí a na parkovišti v ulici U Chemičky vloupal do tří zaparkovaných vozidel. Ze dvou z nich následně odcizil autorádio u jednoho pouze poškodil zámek. Svým jednáním tak způsobil škodu kolem 16 tisíc korun.
 
por. Bc. Veronika Hyšplerová
Preventivně informační skupina Ústí nad Labem
E-mail: orulpis@mvcr.cz
Tel.: +420 974 426 208
         +420 724 189 726

vytisknout  e-mailem