Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Sklízel na cizím

LITOMĚŘICE – Odvezl dvě tuny brambor; Zase pneumatiky; Pro benzín do chatky 

Na poli u obce Počaply sklidil neznámý pachatel brambory. V noci na středu vykopal a odvezl asi 2 tuny žlutých brambor odrůdy Husar. Majitel polnosti vyčíslil škodu na 12 tisíc korun. Terezínští policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.
 

Zase pneumatiky
Dnes ráno přijali policisté v Roudnici nad Labem oznámení o krádeži kol s pneumatikami ze zaparkovaného vozidla. Ke krádeži zřejmě došlo v nočních hodinách na středu. Neznámý pachatel kola s letními pneumatikami demontoval a vozidlo ponechal stát na zemi. Majitel vozidla vyčíslil škodu na 28 tisíc korun. Po pachateli krádeže pátrají policisté z místního obvodního oddělení.
 

Pro benzín do chatky
Lovosičtí policisté zadrželi o víkendu 19letého mladíka z Lovosic bezprostředně po krádeži. Mladík se vloupal po sešlapání oplocení do zahradní chatky u Lovosic. Za použití násilí vnikl do chatky a přilehlé kůlny. Jeho kořistí se stal kanystr s benzínem v hodnotě 1 tisíce korun. Ve zkráceném přípravném řízení si mladík vyslechl podezření ze spáchání trestného činu krádeže a porušování domovní svobody. Podle trestního zákoníku mu hrozí až tříleté vězení.
 

24. 10. 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem