Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Sklo ho nezastavilo

LITOMĚŘICE – Náruživý kuřák; Čistotný zloděj; Přišla o počítač  

V pondělí v nočních hodinách přijali policisté ve Štětí oznámení o rozbití skleněných dveří u prodejny tabákových výrobků. Neznámý pachatel vytvořil otvor ve skleněné výplni dveří a tímto otvorem vytáhl několik balíčků sypaného tabáku a více jak 100 kusů krabiček cigaret. Poškození dveří je vyčísleno na 5 tisíc korun a hodnota zboží na 12 tisíc korun. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže vloupáním a poškození cizí věci.
 

Čistotný zloděj
Do budovy výrobního podniku v Lovosicích se vloupal během víkendu zloděj. Po vypáčení dveří si odnesl různé mycí a čisticí prostředky. Škoda je předběžně odhadnuta na 1500 korun. Policisté po pachateli krádeže pátrají.
 

Přišla o počítač
Při nákupech přišla o notebook 36letá žena z Litoměřic. V litoměřickém nákupním centru využil neznámý lapka nestřeženého okamžiku a odcizil poškozené ženě počítač z tašky, kterou měla stále na rameni. Majitelka počítače vyčíslila škodu na 2o tisíc korun, případ je vyšetřován jako přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na dvě léta.
 

13. 6. 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem