Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Škodil na nádraží

CHOMUTOV - Muž poškodil skleněnou přepážku u pokladny, Hádka a napadení, Zloděj ve sklepě... 

Škodil na nádraží

Policisté v Kadani včera vyslýchali 36letého místního obyvatele. Na konci března totiž v budově místního nádraží rozbil skleněnou přepážku u pokladny. Oprava zařízení si vyžádá částku ve výši 8500 korun. Co bylo příčinou uvedeného jednání policisté nadále vyšetřují, skutek vyhodnotili jako trestný čin poškození cizí věci.  

Hádka a napadení

Fyzickým napadením skončil spor mezi dvěma muži. 29letý obyvatel Jirkova se pohádal s poškozeným na chodníku v Karlovarské ulici. Hádka skončila fyzickým napadením, kdy udeřil poškozeného několika ranami pěstí a kopy. Zranění si vyžádalo ošetření u lékaře s následnou pracovní neschopností. Násilník se bude zodpovídat z ublížení na zdraví a výtržnictví.

Zloděj ve sklepě

Chomutovští policisté pátrají po totožnosti neznámého zloděje, který má na svědomí krádež v domě v ulici V Álejích. Kdosi se dostal do domu, odtud přešel do sklepních prostor a z kóje poškozeného odcizil dvě horská pánská jízdní kola. Majitel jejich hodnotu vyčíslil na 25 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z krádeže.

Peníze i kartu

26letý muž cestoval jako spolujezdec v osobním vozidle poškozeného v Chomutovské ulici.  Využil příležitost a majiteli sebral peněženku s hotovostí a platební kartou. Z bankomatu pak vybral další hotovost, celková škoda se tak vyšplhala na 10200 korun. Peníze použil k úhradě vlastních potřeb. Podezřelý byl zadržen, bude se zodpovídat z krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Za uvedené jednání mu hrozí v případě odsouzení až dvouleté vězení. Nadále vyšetřují policisté z Klášterce nad Ohří.   

2. června 2016

nprap. Marie Pivková

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tlf. 974 433 207

mob. 724 189 729

e-mail:krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

 

vytisknout  e-mailem