Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Škola postrádá počítače

LITOMĚŘICE - Zloděj si odnesl deset notebooků  

 

Škola postrádá počítače
V pondělí před první vyučovací hodinou zjistili na základní škole v Libochovicích, že jim přes víkend zmizely počítače. Zloděj za použití násilí vnikl do jednoho z kabinetů, kde ze skříně ukradl deset notebooků s příslušenstvím. Základní škole krádeží vloupáním způsobil škodu 180 000 Kč. Případem se v současné době zabývá Služba kriminální policie a vyšetřování Územního odboru Policie České republiky Litoměřice.
 

Garáž bez auta
Během noci z neděle na pondělí vnikl do garáže ve Škroupově ulici v Litoměřicích zloděj. V ní nalezl zavěšený klíč od automobilu, otevřel si výklopná garážová vrata, nastartoval vůz a odjel neznámo kam. Jednalo se o vozidlo zn. Škoda Fabia v hodnotě 65 000 Kč. Vůz bílé barvy s registrační značkou 5U69377 nebyl dosud nalezen. Policie žádá občany, kteří by k odcizenému automobilu zn. Škoda Fabia nebo k pachateli mohli sdělit konkrétní informace, aby neprodleně zavolali na policejní linku 158. Děkujeme.
 

Lapka na zimním stadionu
V pondělí odpoledne se vloudil do neuzamčené šatny na zimním stadionu v Roudnici nad Labem zloděj. Ze dvou uložených sportovních tašek ukradl mobilní telefony a peněženku s doklady. Když se za hodinu sportovci vrátili a zjistili, že byli v době nepřítomnosti okradeni, po lapkovi nebylo ani památky. Odcizené věci měly hodnotu téměř 11 000 Kč. Ten čelí podezření z přečinu krádež.

 

Z hospody si odnesl potraviny, alkohol a cigarety
Do restaurace se v Lovosicích vloupal zloděj. Využil klidu uplynulé noci. Neodradili ho ani mříže na okně, které odstranil. Když se dostal dovnitř, bral vše, co mu přišlo pod ruku. Majitel pohostinství postrádá cigarety, alkohol a potraviny v celkové hodnotě 16 000 Kč. Svým jednáním dále poškodil okenní mříže a stojan na cigarety, čímž způsobil další 5 000 škodu. Ve věci se jedná o podezření z přečinů krádež a poškození cizí věci.

 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 29. 3. 2011
 

vytisknout  e-mailem