Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Skončil v cizí posteli

CHOMUTOV - Půjčené peníze nevrátil, Hořel kontejner.... 

Skončil v cizí posteli
Obvinění z trestného činu porušování domovní svobody hrozí 30letému muži z Jirkova. Po vykopnutí dveří do bytu ženy na Kamenné v okresním městě vešel dovnitř, ačkoli s tím majitelka výslovně nesouhlasila. Došel až do ložnice, uložil se do postele a odmítl odejít. Nereagoval ani na opětovné výzvy k opuštění bytu, proto žena zavolala na policejní oddělení. Policisté na místě zjistili, že je muž pod vlivem alkoholu. Přístroj následně naměřil 3,33 a 3,53 promile alkoholu v dechu. Po výslechu byl zadržený propuštěn na svobodu, za uvedený trestný čin mu hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.
 
Půjčené peníze nevrátil
Podvodné jednání 35letého muže z Droužkovic vyšetřují chomutovští policisté. Před rokem si půjčil od poškozeného finanční hotovost ve výši 80 tisíc korun. Půjčku slíbil vrátit nejpozději do konce roku 2011. Zaplatil ovšem pouze dvacet tisíc korun. V době, kdy si peníze půjčoval, již věděl, že vzhledem se ke svojí finanční situaci nebude moci peníze vrátit.
 
Hořel kontejner
Požár plastového kontejneru na papírový odpad vyšetřují policisté z chomutovského obvodního oddělení. Hořelo na Dukelské ulici včera, ve večerních hodinách. Poškozené firmě vznikla škoda ve výši 6 tisíc korun. Proč k požáru došlo, nyní vyšetřují policisté. Bude-li prokázáno úmyslné zapálení, hrozí pachateli obvinění z poškození cizí věci. 
 
Kradla v lázních
Policejní komisař sdělil podezření z krádeže 34leté ženě z Chomutova. Při návštěvě Aqua parku na Mostecké ulici totiž odcizila z volně odložené bundy poškozeného mobilní telefon v hodnotě 7 tisíc korun. Aparát žena dobrovolně vydala, bude předán majiteli. Krádež vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.
 
Vnikl do sklepa
Obvinění z krádeže a porušování domovní svobody si převzal 31letý muž z Mostu. Policisté totiž zjistili, že právě on je tím pachatelem, který v červnu loňského roku vykradl sklepní kóji v Partyzánské ulici. Pachatel nejprve poškodil okno, pak vnikl do sklepních prostor a ze sklepa odcizil bezdrátový tachometr na kolo, vrtačku a sněhové řetězy. Majitel vyčíslil celkovou škodu na téměř 10 tisíc korun. Vyšetřování nadále pokračuje.
 
Vykradené vozidlo
Předposlední den loňského roku vnikl neznámý zloděj do zaparkovaného vozidla Renault Laguna ve Školní ulici. Ve třech odložených taškách na zadním sedadle našel nejen značkové riflové kalhoty a mikiny, ale i hudební věž a reproduktory. V zavazadlovém prostoru pak přibral dvě bedny s nářadím a vyhledavač satelitního signálu. Poškozenému vznikla celková škoda ve výši 27 tisíc korun. Chomutovští policisté zahájili vyšetřování této krádeže.
 
3. ledna 2013
prap. Marie Pivková    
piscv@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem