Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Skončil v potoce

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Během své jízdy projel i cyklostezkou. 

Alkoholem posilněný řidič octavie během své krátké jízdy porazil kdeco. Napáchal tak škodu za bezmála sto deset tisíc korun.

V sobotu 5. února asi v devět večer muž posilněný alkoholem opustil vinárnu, usedl za volant  a vyrazil na cestu. Jenže mezi Slavkovem a Dolním Němčí nezvládl řízení a vyjel vpravo mimo silnici, kde narazil do směrových sloupků a ihned poté přejel do protisměru, kde se mu podařilo to samé. Jeho jízda ale ještě nebyla u konce. Poté, co vyjel vlevo mimo silnici, najel na cyklostezku, kde se mu do cesty postavil strom, poté lavička, další strom a nakonec i boží muka. Svou překážkovou jízdu ukončil najetím do místního potoka. Ve vozidle muž setrval až do ranních hodin. O nehodě nás v neděli ráno po sedmé hodině informoval svědek, který jel kolem místa události.

Přivolaní policisté u řidiče octavie provedli dechovou zkoušku, která vyšla pozitivní. Proto byl u muže nařízen odběr krve. Přiznal, že večer před jízdou vypil tři piva a stejný počet odlivek tvrdého alkoholu. Při nehodě utrpěl zranění, se kterým ho záchranáři převezli do Uherskohradišťské nemocnice. Provoz na silnici byl nějakou dobu omezen z důvodu vyprošťování vozidla. Na místě tak zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému.

Dopravní nehodou se i nadále zabývají policisté.

7. února 2022, por. Bc. Milena Šabatová

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem