Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Skončil v rukou policie

LOUNY - Chtěl odcizit lešenářské trubky... 

Mladý muž z Loun se jednoho dopoledne v polovině července vydal do Jiráskovy ulice v Lounech s nekalým úmyslem. Ze dvora rodinného domu chtěl odcizit železné lešenářské trubky. Proto přelezl vrata objektu a kořist si připravil k vratům. Při krádeži byl však přistižen a následně zadržen hlídkou Městské policie Louny. Ve zkráceném přípravném řízení mu policisté sdělili podezření z trestného činu porušování domovní svobody a pokusu trestného činu krádeže. Pětařicetiletý muž, kterého policisté po provedených úkonech propustili na svobodu, se podobného skutku dopustil již v minulosti.

Ukradená nafta a olej

Ze středy na čtvrtek si dosud nezjištěný pachatel vyhlédl zaparkovaný nákladní vůz zn. Volvo na odstavném parkovišti u obce Kozly a odcizil z něj motorovou naftu. Z palivové nádrže uvedeného automobilu zmizelo celkem 360 litrů této kapaliny. Způsobená škoda byla odhadnuta na celkem 12 960 Kč. Případem se již zabývají policisté a věc šetří jako přečin krádeže.

Motorový olej odcizil dosud nezjištěný poberta z transformátoru umístěném na sloupu vysokého napětí v lesním porostu u obce Velká Černoc. Krádeží cca 250 litrů oleje způsobil pachatel škodu za 7 500 Kč. Policisté i v této věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, po pachateli pátrají.

Z firmy zmizelo ponorné čerpadlo

Násilným způsobem vnikl na pozemek jedné firmy v Žatecké ulici v Podbořanech dosud nevypátraný zloděj. Z plechové haly, která slouží jako sklad, odcizil ponorné čerpadlo s motorem GFMU-80, čímž způsobil škodu za 30 000 Kč. Podbořanští policisté událost šetří jako trestný čin krádeže a po pachateli pátrají.

Garáž terčem zloděje

Do jedné řadové garáže pod pivovarem v Černčicích u Loun zavítal v minulých dnech dosud nezjištěný poberta. Násilím se dostal dovnitř, odkud odcizil různé nářadí, el. uzamykání k vozidlu, brzdové kotouče a další věci. Poškozený majitel škodu vyčíslil na 12 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 10. srpna 2012 

  

vytisknout  e-mailem