Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Skončil XVII. ročník mezinárodních závodu

Dnes dopoledne se sportovci ze třinácti zemí Evorpy rozjeli po dvou dnech usilovného snažení na jednotlivých sportovištích do svých domovů. Skončil XVII. ročník Mezinárodního závodu policie. 

Včera v 18.00 hodin bylo v českobudějovickém hotelu Gomel  slavnostně zahájeno vyhlášení výsledků nejlepších sportovců, kteří se zúčastnili letošního XVII. ročníků Mezinárodního závodu policie.

Letošního ročníku Mezinárodního závodu, který pořádá Policie České republiky správa Jihočeského kraje ve spolupráci s odborem sportu Ministerstva vnitra České republiky, Sportovním klubem Policie České Budějovice a Unií tělovýchovných organizací Policie České republiky se zúčastnilo více než 160 policistů ze 13 zemí Evropy. V celkovém pořadí  získali bronzovou medaili  policisté správy Jihočeského kraje. Stříbrnou pozici z loňského roku obhájili  reprezentanti ze sousedního Rakouska a na stupínek nejvyšší vystoupili sportovci z České republiky.

Na letošním XVII. ročníku Mezinárodního závodu policie se sešli především policisté - profesionálové, pro které je soustředění, rychlost, přesnost, rozhodnost a vytrvalost nedílnou součástí jjejich každodenní náročné a zodpovědné práce. Mezinárodní setkání na této úrovni je vždy příležitostí pro vzájemná poznání, výměnu zkušeností, ale i pro navázání nových a upevnění dřívějších přátelství. Letošní ročník závodu to opět potvrdil.

Video Mezinárodní závody policie 2008 - střelba modelové situace

 Video Mezinárodní závody policie 2008 - kvadriatlon kanoe

 

vytisknout  e-mailem